beats by dre cheap

TRNOPOLJE i TRNOPOLJCI

 Nisam mogao a da ne stavim ovaj post koji otvara vrata svima nama a posebno ljudima sa ovoga kraja.Sam autor ovoga bloga je kao Prvo nas Kozarcanin i Trnopoljac koji se zalaze a bogami i uspijeva u svojoj nakani da sto vise zblizi svoje sunarodnjake a i nas blogerase.Ujedno objavljuje i svoje stihove na jos jednom svom blogu Jesen je stigla.Ovaj blog je otvoren odavno..a sa namjerom da otprilike privremeno koliko je to u mogucnosti da se stanovnici ovog pitomog mjesta druze, upoznaju  i da na neki nacin razmjene misljenja... 

Sa ovim blogom http://trnopolje.blogger.ba  zelim da vidim kako bi mozda izgledala buduca web stranica. Ideja je jednostavna, razmjeniti misljenja, informacije, procitati makar sedmicna desavanja iz Trnopolja, kao i novosti iz okruzenja koja se na neki nacin ticu i nas.

Takodje pozivam sve koji na neki nacin mogu pomoci u radu da se jave, da napisu komentar, bice mi zaista drago... Naravno bice i velikih slika samo dok ih naucim postavljati...

Evo stavio sam jedan post pa ga izbrisao a stavljam drugi da bih vas pozvao da se aktivno ukljucite u kreiranju ovog malog bloga.  Jednostavno saljite slike, dogadjaje, price, novosti, bilo sta sto bi bilo zanimljivo da se procita, svaka sitnica je dobrodosla.

Ovdje http://trnopolje.blogger.ba/ mozete cestitati rodjenje djeteta, rodjendan, pa i javiti neke tuzne vijesti, sve bi se to trebalo naci ovdje. Moj e mail za ovaj blog je deno1963@hotmail.com  .

Toliko za ovaj put, selam moji Trnopoljci ma gdje god da se nalazite... 

Preuzeto sa  http://trnopolje.blogger.ba/

KOZARAC-MUTNIK
http://gornjimutnik.blogger.ba
18/09/2007 23:34